Elikesik Güllü Özbağı Ortaokulu

Vizyon: Atatürk´ün çizdiği medeniyet çizgisinden aldığımız eğitim meşalesi ile çevremizi aydınlatmak; çağdaş, demokratik ve laik, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, sorgulayan ve nitelikli, bilgi çağının gereklerini yerine getiren, yaratıcı, üretken, farklılıkları zenginlik olarak gören hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek.

Misyon: Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretim amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ortaokul olmaktır.

Başarılar: Okulumuz 2015/2016 Eğitim Öğretim yılında masa tenisinde Alanya 2.si olmuştur. 2018/2019 Eğitim Öğretim yılında kızlar futsal turnuvasında Alanya 1.si olmuştur.

Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuza Mahalle servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: İlçe Sportif turnuvalara katılım
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning

WEB - https://elikesikgooo.meb.k12.tr

Adres - Elikesik Mah. Merkez Cad. No120 Elikesik Köyü / ALANYA

Öğretim Şekli :Tüm gün

Yerleşim Yeri - Elikesik mah. Merkezi cad. No:120 Alanya

Adres - Elikesik Mah. Merkez Cad. No120 Elikesik Köyü / ALANYA

Ulaşım Öğretmenlerimiz ulaşımını özel araçlarıyla sağlamaktadırlar. Okulumuza Mahalle servisi de vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 11 km